Beli žajbelj zmajeva kri

8,00 

Snop belega žajblja, pomočen v drevesno smolo zmajevega drevesa je kadilo, ki se uporablja za energijsko čiščenje prostora in vnašanje pozitivnih vibracij. Zvitek v dolžino meri okrog 10 cm.

Kategorija:

Opis

Kadila uravnovešajo in čistijo negativno energijo iz okolice, odpirajo pot sveži energiji ter silam, da bi naša življenjska energija lahko prosto tekla in nam omogočala, da se premaknemo naprej. S prižigom kadil prečistimo um, telo in duha.

Snopek sestavljajo posušene vejice belega žajblja, pomočene v drevesno smolo zmajevega drevesa, od tod torej ime Beli žajbelj “zmajeva kri” ali “Dragon’s Blood”.

Beli žajbelj je kadilo z močnim prečiščevalnim učinkom na prostor, živa bitja in stvari.  S pomočjo dima belega žajblja lahko prečistimo negativno energijo vsega na kar se osredotočimo.

Beli Žajbelj z esenco drevesne smole zmajevega drevesa se od običajnega belega žajblja razlikuje po vonju, ki se sprosti ob prižigu. Vonj kadila s smolo Zmajevega drevesa je nekoliko bolj sladek. Beli Žajbelj Zmajeva kri krepi samozavest in spodbuja vztrajnost. Kadilo je učinkovito pri odstranjevanju nizkih vibracij in zastarelih negativnih energij. Drevesna smola zmajevega drevesa zagotovlja, da pozitivna energija ostane dlje časa in preprečuje ponovni vdor negativne energije v prostor.

5 enostavnih korakov za varno uporabo kadil

  1. Odprite okna in s tem dobro prezračite prostor.
  2. Kadilo prižgite nad plamenom sveče ali z vžigalico, ne prižigajte ga z vžigalnikom.
  3. S prižganim kadilom se sprehodite po prostorih, ki jih želite energetsko očistiti.
  4. Pod kadilom z drugo roko držite posodico, kamor lahko padejo morebitni ogorki.
  5. Ob koncu rituala kadilo zaprite v ognjevarno posodico, kjer bo ugasnilo samo.

Dodatne informacije

Vrsta izdelka

Kadila

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Beli žajbelj zmajeva kri”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja