fbpx

Splošno

Upravitelj spletne trgovine OBJEM ŽIVLJENJA, Tadeja Kurnik s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Upravitelj spletne trgovine OBJEM ŽIVLJENJA, se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov trgovine. Zbrane osebne podatke bo upravitelj uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Upravitelj spletne trgovine spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov trgovine, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nepooblaščenim fizičnim ali pravni osebi. V primeru sodelovanja z drugimi podjetji, ki za nas opravljajo določene storitve (na primer pošiljanje paketov), bo omogočen samo dostop do podatkov, ki so brezpogojno potrebni za izvedbo njihovih storitev.

Vse naše spletne aktivnosti so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1), Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) itd.). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi o vas, kadar obiščete in uporabite našo spletno trgovino.

Uporaba osebnih podatkov

Upravitelj spletne trgovine OBJEM ŽIVLJENJA za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • firmo oz. naziv pravne osebe (v kolikor ga uporabnik vpiše ob nakupu),
  • naslov elektronske pošte,
  • IP številko,
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno zapiše ob oddaji naročila ali kontaktnega obrazca.

Za pravilnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, upravitelj spletne trgovine OBJEM ŽIVLJENJA ne odgovarja.

Pravice uporabnika

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (‘pozabe’), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora. Vpogled v vaše podatke lahko kadarkoli zahtevate preko elektronske pošte na naslovu [email protected].

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke, ki v vašem brskalniku shranijo določene podatke in nastavitve. Te pomagajo spletni strani, da vas prepozna, ko se nanjo vrnete ali si zapomni določene podatke (na primer izdelke, ki ste jih dodali v košarico).

Pred potrditvijo piškotkov se naložijo samo piškotki, ki ne shranjujejo vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki bi v povezavi z drugimi lahko kakorkoli razkrivali vašo identiteto. Piškotki v spletni trgovini OBJEM ŽIVLJENJA se uporabljajo za zbiranje informacij o obisku strani in izboljšanje kakovosti vsebin ter funkcij spletne trgovine.

Privolitev

Z uporabo spletne trgovine se kot uporabnik strinjate s pogoji poslovanja, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko kot uporabnik redno spremljate morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično načina in namene obdelave zbranih osebnih podatkov.Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na [email protected].

Izključitev odgovornosti

Spletna stran Objem Življenja si izrecno pridržuje pravico do sprememb delov strani ali celotne vsebine brez posebnega vnaprejšnjega obvestila, do dopolnitev, brisanja oziroma začasne ali dokončne prekinitve objavljanja.

Sklicevanja in povezave

Pri neposrednih ali posrednih sklicevanjih na tuje spletne strani (»povezave«), ki ne sodijo v območje odgovornosti spletne strani Objem življenja bi odgovornost veljala izključno v primeru, da bi bilo podjetje seznanjeno z vsebinami in bi bilo v primeru protizakonitih vsebin tehnično mogoče in ustrezno takšno uporabo preprečiti.

Objem življenja izrecno izjavlja, da v času ustvarjanja povezav na povezanih spletnih straneh ni bilo mogoče zaslediti nobenih protizakonitih vsebin. Na aktualno in prihodnjo zasnovo, vsebine ali avtorstvo povezanih strani nima podjetje nobenega vpliva. Zato se spletna stran Objem življenja tukaj izrecno distancira od vseh vsebin preko povezanih strani, ki so bile spremenjene po vzpostavitvi povezav. Za nezakonite, pomanjkljive ali nepopolne vsebine ter zlasti za škodo, ki nastane zaradi uporabe ali neuporabe tovrstnih ponujenih informacij, odgovarja samo ponudnik strani, na katero se je sklicevalo, in ne tisti, ki se prek povezav zgolj sklicuje na posamezno objavo.

Podjetje OBJEM ŽIVLJENJA, Tadeja Kurnik s.p. za bolj točne opise izdelkov povzema gradiva, za katera ima tudi neposredno dovoljenje avtorja.

Knjige:

  • Tadej Pretner: Enciklopedija izbranih zdravilnih kamnov
  • Tadej Pretner: Praktična uporaba zdravilnih kamnov
Add to cart