fbpx
Orgonit je ezoterični pripomoček, ki zaradi svoje oblike in sestave privlači negativno energijo iz okolice. Negativna energija se znotraj orgonita prečisti, orgonit pa nazaj v prostor oddaja svežo in neobremenjeno življenjsko energijo. Orgonit sestavljajo bakrena spirala, kovinski delci in kristali kamene strele, potopljeni v organsko smolo. Glede na namen uporabe orgonita so dodani še različni kristali ali delčki kristalov ter poldrago kamenje.

Orgonite, namenjene uporabi v prostoru lahko uporabljamo v vseh kotičkih našega doma, poslovnem prostoru in tudi v avtomobilu. Orgonit postavite v svoj najljubši kotiček, le-ta pa bo ugodno vplival na vaše telesno počutje. V življenje bo prinašal harmonijo, srečo, samozavest, blažil bo stres in napetosti ter vam pomagal ohraniti notranji mir. Seveda so dodatni učinki v veliki meri odvisni od mineralov, ki jih vaš orgonit vsebuje. Domet delovanja orgonita je odvisen od njegove velikosti, kakor tudi od velikosti samega prostora. Za zaščito večjih prostorov je priporočljivo uporabiti več orgonitov ali veliko orgonsko piramido. V naši ponudbi boste našli orgonite za prostor v različnih oblikah in velikostih. Orgoniti v obliki kupole, piramide in srca so namenjeni čiščenju negativne energije iz okolice, orgonitni podstavek pa bo ob sevanju negativne energije iz prostora in oddajanjem sveže življenjske energije, izboljšal tudi energijo vode in hrane.

Žepni orgonit za osebno rabo vsebuje vse sestavine kot ostali, večji orgoniti. Zaradi njegove velikosti, ga lahko nosimo v žepu ali torbici in je zmeraj v naši neposredni bližini, zaradi česar si zagotovimo stalen pritok energije in zaščito pred negativnimi vplivi. Z žepnim orgonitom zaščitimo naše bioenergetsko polje. Zaščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo, svežo življenjsko energijo in s svojim delovanjem na splošno zmanjšuje težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost in depresija. Hkrati pa izboljšuje naše telesno počutje, v življenje pa prinaša harmonijo in srečo. Ostale značilnosti delovanja so odvisne od kristalov, ki jih vaš žepni orgonit vsebuje.

Vsak orgonit je skrbno ročno izdelan in je unikatni izdelek. Izgled izbranega orgonita lahko zato odstopa od fotografije, saj se naravno kamenje med seboj razlikuje po obliki in barvnem odtenku. Orgoniti lahko izboljšujejo vaše splošno počutje, vendar niso zamenjava za terapije konvencionalne medicine. Spodaj si lahko ogledate nekaj orgonitov iz naše široke ponudbe.

Add to cart