Posodica za kadila morsko uho

11,50 

Morsko uho v velikosti približno 15×11 cm je naravna morska školjka v zlati barvi s svetlečimi odtenki v mavričnih barvah. Morsko uho služi kot posodica za tleče kadilo, uporabimo pa ga lahko tudi kot posodico za shranjevanje kristalov in kadil. Školjka je popolnoma naravna, zato lahko velikost, oblika in odtenek barve odstopajo od izdelka na fotografiji.

Ni na zalogi

Šifra: POS-MU-L Kategorija:

Opis

Naravna školjka, ki nosi ime “Morsko uho” služi kot posodica v katero položimo tleče kadilo. Posodico lahko zaradi čudovitega sijočega videza uporabimo tudi v dekorativne namene in za shranjevanje kristalov in kadil.

S tem, ko med prižiganjem kadil uporabljamo školjko, v obred vključimo vse štiri življenjske elemente – zemljo, ogenj, zrak in vodo. Zemljo tako predstavlja kadilo, ki ga prižgemo. Le-ta s pomočjo ognja gori, oziroma tli. Zrak predstavlja dim, ki se širi ob uporabi kadila, element vode pa torej vnesemo z uporabo školjke – Morskega ušesa. Hkrati ima školjka tudi čisto praktičen namen. Delčkom kadila in pepela prepreči, da bi med gorenjem padali na tla. Prav tako pa služi kot podstavek, na katerega lahko prižgano kadilo odložimo, da ugasne.

5 enostavnih korakov za varno uporabo kadil

  1. Odprite okna in s tem dobro prezračite prostor.
  2. Kadilo prižgite nad plamenom sveče ali z vžigalico, ne prižigajte ga z vžigalnikom.
  3. S prižganim kadilom se sprehodite po prostorih, ki jih želite energetsko očistiti.
  4. Pod kadilom z drugo roko držite posodico, kamor lahko padejo morebitni ogorki.
  5. Ob koncu rituala kadilo zaprite v ognjevarno posodico, kjer bo ugasnilo samo.

Dodatne informacije

Vrsta izdelka

Posodice za kadila

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Posodica za kadila morsko uho”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja