Sveti les (Palo Santo) 50g

10,00 

Palo Santo ali “sveti les” je kadilo, ki se uporablja za energijsko čiščenje in vnašanje pozitivnih vibracij v prostror. Paličica “svetega lesa” je primerna za večkratno uporabo, saj za razliko od drugih klasičinih kadil ne dogori popolnoma in je lahko prižgana več krat. V paketku je 50g “svetega lesa”, kar predstavlja približno 5-6 paličic.

Šifra: PALOSANTO Kategorija:

Opis

Palo Santo ali »sveti les« z dobesednim prevodom iz španskega jezika je kadilo, ki prihaja iz Peruja in se uporablja za energijsko čiščenje prostorov. Palo Santo je drevo, ki je naravovarstveno zaščiteno, zato se lahko za les uporabljajo samo padla drevesa. Skrivnost delovanja svetega lesa je v alkemičnem procesu. Ta se zgodi, ko drevo odmre – drevo namreč odleži v naravnem okolju od 4 do 10 let, saj se s tem zaključi njegova preobrazba.

Z njegovo pomočjo se izločajo negativne vibracije, prostor se prečisti in iz njega se odstranijo težke ter negativne energije. Ima prijeten, rahlo sladek vonj s pridihom kokosa, zaradi česar je primeren za meditacijo, saj s svojim vonjem zvišuje vibracije. Ob prižigu kadila se ustvari dišeč lesnat dim z vonjem mete in citrusov.

Palo Santo čisti zrak, zaradi česar se v ljudskem zdravilstvu tradicionalno uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj in simptomov gripe ter različnih vnetij, glovobola in astme. Prav tako blagodejno deluje pri težavah tesnobnosti, depresije, stresa in za pomiritev čustvenih bolečin, razburjenosti ter napetosti.

Dodatne informacije

Vrsta izdelka

Kadila

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sveti les (Palo Santo) 50g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja