Beli žajbelj in Yerba Santa

7,50 

Snop belega žajblja, z lističi svete rastline ameriških indijancev Yerba Sante je kadilo, ki se uporablja za energijsko čiščenje prostora in vnašanje pozitivnih vibracij. Zvitek v dolžino meri okrog 11 cm.

Kategorija:

Opis

Kadila uravnovešajo in čistijo negativno energijo iz okolice, odpirajo pot sveži energiji ter silam, da bi naša življenjska energija lahko prosto tekla in nam omogočala, da se premaknemo naprej. S prižigom kadil prečistimo um, telo in duha.

Snopek sestavljajo posušene vejice belega žajblja in lističi svete rastline, Yerba Sante, ki med ameriškimi indijanci velja za sveto zelišče z mnogimi zdravilnimi učinki.

Beli žajbelj je kadilo z močnim prečiščevalnim učinkom na prostor, živa bitja in stvari.  S pomočjo dima belega žajblja lahko prečistimo negativno energijo vsega na kar se osredotočimo.

Yerba Santa je sveta rastlina ameriških indijancev, znana po zdravilnih močeh. Kot kadilo širi zeliščen, aromatičen vonj. Yerba Santa velja za prinašalca svetlobe, ki privablja mir, deluje toplo in prinaša svetlobo. Nosi prijazno in ljubečo energijo, ki transformira neharmoničnost in prinaša mir. Kadilo Yerba Santa se uporablja za čiščenje in zaščito, za spodbudo, pogum in dvigovanje energije.

5 enostavnih korakov za varno uporabo kadil

  1. Odprite okna in s tem dobro prezračite prostor.
  2. Kadilo prižgite nad plamenom sveče ali z vžigalico, ne prižigajte ga z vžigalnikom.
  3. S prižganim kadilom se sprehodite po prostorih, ki jih želite energetsko očistiti.
  4. Pod kadilom z drugo roko držite posodico, kamor lahko padejo morebitni ogorki.
  5. Ob koncu rituala kadilo zaprite v ognjevarno posodico, kjer bo ugasnilo samo.

Dodatne informacije

Vrsta izdelka

Kadila

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Beli žajbelj in Yerba Santa”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja