fbpx
  • Kakšni so načini plačila v spletni trgovini Objem življenja?

V spletni trgovini Objem življenja lahko plačate na naslednje načine:

  • S kartico Visa (preko sistema Stripe)
  • S kartico Mastercard (preko sistema Stripe)
  • Z bančnim nakazilom po predračunu
  • Z gotovino po povzetju *

Kartična plačila se opravljajo preko sistema Stripe. Pri spletnem plačilu s kartico preko sistema Stripe vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico (MasterCard® in Visa). V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo.

* Plačilo po povzetju ni možno za samostojno naročilo izdelkov narejenih po meri (kategorija Orgoniti), ali če košarica vsebuje vsaj en takšen izdelek zraven izdelkov iz ostalih kategorij. Pri plačilu po povzetju se na naročilu obračuna manipulativni strošek v višini 1 EUR.

  • Kdaj bo moje naročilo sprejeto v obdelavo?

Pri plačilu s kartico bo po uspešnem plačilu in varnostnem preverjanju transakcija takoj vidna na vašem izpisku banke. Takoj bo uspešnem plačilu boste prav tako prejeli tudi potrditveno sporočilo po elektronski pošti, da je bilo plačilo s kartico uspešno in da so izdelki uspešno naročeni.

V kolikor plačilo s kartico ne bo uspešno, se denar ne bo odštel iz vašega računa. Prav tako vas bomo po elektronski pošti obvestili, da je plačilo spodletelo in vas seznanili z nadaljnjimi koraki za uspešno plačilo in posledično naročilo izdelkov.

Z nakazilom na račun podjetja Objem življenja, Tadeja Kurnik s.p. po ponudbi/predračunu, ki jo prejmete na svoj elektronski naslov. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave. Pri tem načinu plačila se lahko process dostave podaljša za 1–2 delovna dneva oz. za čas prejetja plačila na transakcijski račun našega podjetja.

V primeru težav pri plačilu izdelkov se lahko obrnete na nas preko elektronske pošte na naslov [email protected].

Add to cart