fbpx

Lastnosti in učinki delovanja kristala so odvisni od njegove kemične sestave in oblike razporeditve posameznih atomov. Sestava in razporeditev atomov tako določata frekvenco energije, ki jo posamezni kristal oddaja. Vsak kristal je edinstven, vsebuje posebno sporočilo in ima svojo lastno frekvenco. Tako kot imajo različni kristali različne frekvence tako bi lahko rekli, da tudi posamezni organi našega telesa nihajo z določeno vibracijo.

Kristale lahko uporabljamo na veliko različnih načinov. Najpogostejši načini uporabe kristalov so nošenje na telesu v obliki nakita, nošenje znotraj lastnega energijskega polja, polaganje na telo in v bližino postelje ter v obliki kopeli in eliksirjev. V naši ponudbi boste našli surove in polinare kristale. Polirani kristali so manjših velikosti in so namenjeni uporabi na telesu ali nošenju znotraj energijskega polja. Večinoma ni nujno, da so kristali v neposrednem stiku s kožo, včasih pa to lahko okrepi pozitivne učinke, še posebno če si želimo podpore za fizično telo. Tako vas v naši ponudbi čaka tudi kristaloterapevtski nakit. Del telesa, kjer nosimo nakit, nima bistvenega pomena, če vam pa nošenje kristalnega nakita ne ustreza, imate lahko posamezne kristale tudi v žepu, v torbici ali kjerkoli v svoji neposredni bližini. V tem primeru vas bo zagotovo prepričala ponudba naših kristaloterapevtskih obeskov za ključe. Surovi kristali so namenjeni uporabi v prostoru in so na voljo v večjih velikostih. Ob tem, ko bodo dekorativno popestrili vaš dom, bodo vanj vnašali tudi pozitivne vibracije in svoje ugodne lastnosti.

Kristale običajno izbiramo in kupujemo glede na namen njihove uporabe, vendar bodite pozorni, da bo končni dejavnik pri nakupu vedno to, da vam bo kristal všeč. Zagotovo bo prav ta, pravi za vas.

Add to cart