Sveta geometrija – Roža življenja v zlati barvi

18,00 

Rožo življenja sestavlja množica enako velikih krogov. Krog simbolizira celoto, zato roža življenja predstavlja popolnost, neskončnost, cikličnost in povezanost. Roža življenja izžareva harmonijo svete geometrije in predstavlja neskončnost ter ponazarja povezanost vseh živih bitij. Leseni simbol rože življenja v zlati barvi s premerom 20 cm lahko uporabljate kot podstavek za vrč ali krožnik, s pomočjo priložene lepilne blazinice pa ga lahko pritrdite tudi na steno, kjer bo lepo popestril vsak kotiček vašega doma. 

Kategorija:

Opis

Sveta geometrija je študija oblik, ki oblikujejo in tvorijo valovanje in vibracije, ki presegajo tridimenzionalno resničnost. Vzorci Svete geometrije tvorijo temeljne sestavne oblike energije vesolja. Vse kar obstaja, je del svete geometrije. Določena razmerja, vzorci in telesa nosijo v sebi zelo specifične kode in so ključi do različnih nivojev zavesti. Sveta geometrija je znanost, ki vodi do razumevanja, na kakšen način je vesolje in življenje ustvarjeno. Uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, ki je namenjen zdravljenju in rasti v mnogih dimenzijah, zato odpira višje ravni zavesti in starodavne modrosti in moči.

Sveta geometrija rože življenja je tako stara kot svet, vse v stvarstvu temelji na tem osnovnem vzorcu. Je vzorec življenja, po katerem je ustvarjeno stvarstvo in prepleta vse ustvarjeno. Univerzalni vzorec rože življenja so uporabljale vse stare kulture že v prazgodovini in v času nastajanja religij. Roža življenja izžareva harmonijo svete geometrije in predstavlja neskončnost. Roža življenja ponazarja povezanost vseh živih bitij, vezi, ki jih skoznje tke življenje, eno zavest, ki teče skozi vse.

Dodatne informacije

Vrsta izdelka

Sveta geometrija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sveta geometrija – Roža življenja v zlati barvi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja