Sveta geometrija – Merkaba v zlati barvi

18,00 

Simbol merkabe je že iz antičnih časov znan kot simbol zmage nad samim seboj –  zmagamo takrat ko premagamo svoje šibkosti. V stanju Merkabe dosežemo močnejši pretok energije in s tem višje stanje zavesti. Leseni simbol merkabe v zlati barvi s premerom 20 cm lahko uporabljate kot podstavek za vrč ali krožnik, s pomočjo priložene lepilne blazinice pa ga lahko pritrdite tudi na steno, kjer bo lepo popestril vsak kotiček vašega doma.

Kategorija:

Opis

Sveta geometrija je študija oblik, ki oblikujejo in tvorijo valovanje in vibracije, ki presegajo tridimenzionalno resničnost. Vzorci Svete geometrije tvorijo temeljne sestavne oblike energije vesolja. Vse kar obstaja, je del svete geometrije. Določena razmerja, vzorci in telesa nosijo v sebi zelo specifične kode in so ključi do različnih nivojev zavesti. Sveta geometrija je znanost, ki vodi do razumevanja, na kakšen način je vesolje in življenje ustvarjeno. Uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, ki je namenjen zdravljenju in rasti v mnogih dimenzijah, zato odpira višje ravni zavesti in starodavne modrosti in moči.

Merkaba je upodobljena kot heksagram v obliki Davidove zvezde iz židovske mitologije. Že iz antičnih časov je znana kot simbol zmage nad samim seboj –  zmagamo takrat ko premagamo svoje šibkosti. V stanju Merkabe dosežemo močnejši pretok energije in s tem višje stanje zavesti.

Dodatne informacije

Vrsta izdelka

Sveta geometrija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sveta geometrija – Merkaba v zlati barvi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja