Podstavek harmoničnih odnosov

65,00 100,00 

Orgonitni podstavek je primeren za spremembo energije vode in za izboljšanje okusa hrane. Podstavek vodo napolni z “življenjsko energijo” in s tem izniči negativne učinke, katerim je voda v mestnih vodovodih izpostavljena. Iz hrane odstrani možne aditive in strupe. Hkrati pa s pozitivno življenjsko energijo napolni tudi prostor v katerem se nahaja.

Dodatek: Leseni darilni zabojček (klikni za več)

Ob vsakem nakupu piramide ali podstavka vam bomo izdelek brezplačno pripravili v leseni darilni zabojček, ki ustreza velikosti izbranega izdelka.

Cena izdelka::65,00 
Total options:
Order total:
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Granat: spodbuja samozavest; krepi moč regeneracije telesa po poškodbah; odganja nočne more; odganja žuželke; krepi vztrajnost ter željo po gibanju.

Kamena strela: izboljšuje energijsko atmosfero; pospeši regeneracijske procese v poškodovani koži; zmanjšuje stare brazgotine (polaganje segrete kamene strele); krepi energijske pretoke v telesu; krepi imunski sistem in presnovo; poživljajoč učinek; vpliva na elastičnost medvretenčnih diskov; ojača moč drugih kristalov.

Mesečev kamen: uskljajuje hormone; pomaga pri menstrualnih težavah; zaščita na potovanjih; čisti percepcijo in razvija intuicijo; življenje napolni z nizom “srečnih naključij”; krepi nestabilna čustva; usmerja v duhovnost in nove izzive; uporabljali so ga v ljubezenski magiji.

Peridot: močan razstrupljajoč učinek; krepi jetra, žolčni mehur in metabolizem; pomaga pri kožnih problemih (tudi ko gre za bradavice); spodbuja nas da dojamemo pomembne življenske resnice, in vzamemo življenje v svoje roke; pomaga pri mirnem spancu; privablja ljubezen; je talisman manifestacije; krepi razum.

Roževec: sproži delovanje encimov (omogočajo vse kemijske reakcije v telesu); koristi srcu in ožilju; deluje na debelo črevo, spolno območje in ledvice; okrepi raven empatije; primeren kamen za nosečnice in otroke; čisti srčna čustva; daje nam globinski občutek povezanosti s svetom; je primerno darilo ljubljeni osebi; kamen plodnosti; dober ozemljitveni kamen; pridobivanje in širjenje ljubezni ter prijateljstva.

Šungit: krepi energijske pretoke v sistemu; nas dela subtilne, kreativne in sposobne praktičnih manifestacij; zaščita pred elektromagnetnimi sevanji; za čiščenje in dezinfekcijo vode; odličen meditacijski kamen.

Tigrovo oko: krepi reproduktivne organe, želodec, vranica, žolčnik; pomaga izboljšati nočni vid; blaži vplive stresnih situacij na razpoloženje; daje nam moč zavedanja srčnih želja, strastnost uresničevanja namer; transformira čustvene usedline podzavesti in jih ozemljuje; vliva nam pogum in samozavest; pospeši tok energije v telesu; prinaša obilje in srečo.

Turmalin: pomaga pri celjenju zlomljenih kosti in natrganih mišic; krepi imunski sistem ter lajša bolečine; ščiti pred sevanji, predvsem tehničnimi, pred radioaktivnim žarčenjem; daje nam občutek stabilnosti; približa nas naravnim bioritmom, krepi eterično telo in procese samoozdravitve; idealen kamen za stresne situacije; krepi instinkte.

Orgoniti lahko izboljšujejo vaše splošno počutje, vendar niso zamenjava za terapije konvencionalne medicine.

Dodatne informacije

Oblika orgonita

Podstavek

Namen uporabe

Za prostor

Kristali

Granat, Kamena strela, Mesečev kamen, Peridot (Olivin), Roževec, Šungit, Tigrovo oko, Turmalin

Velikost/Premer

10 cm, 13 cm, 16 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Podstavek harmoničnih odnosov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja