Sveta geometrija s kristali – set 4 podstavkov

25,00 

Sveta geometrija je znanost, ki vodi do razumevanja, na kakšen način je vesolje in življenje ustvarjeno. Uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, ki je namenjen zdravljenju in rasti v mnogih dimenzijah, zato odpira višje ravni zavesti in starodavne modrosti in moči. Podstavki s simboli svete geomerije – Merkaba, seme življenja, roža življenja in metatronova kocka so skrbno ročno izdelani iz lesa, kristalov in epoksidne smole. Podstavki bodo v vaš dom vnašali vse pozitivne značilnosti svete geometrije, dodani kristali pa bodo vaš dom očistili negativnih energij in v prostor vnašali pozitivne vibracije. Premer posameznega podstavka je 9,5 cm. Podstavki so ročno izdelani, dodani so naravni kristali, zato lahko po videzu odstopajo od izdelkov na fotografiji.

Šifra: POD-SVG-4k Kategorija:

Opis

Sveta geometrija je študija oblik, ki oblikujejo in tvorijo valovanje in vibracije, ki presegajo tridimenzionalno resničnost. Vzorci Svete geometrije tvorijo temeljne sestavne oblike energije vesolja. Vse kar obstaja, je del svete geometrije. Določena razmerja, vzorci in telesa nosijo v sebi zelo specifične kode in so ključi do različnih nivojev zavesti. Sveta geometrija je znanost, ki vodi do razumevanja, na kakšen način je vesolje in življenje ustvarjeno. Uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, ki je namenjen zdravljenju in rasti v mnogih dimenzijah, zato odpira višje ravni zavesti in starodavne modrosti in moči.

Merkaba je upodobljena kot heksagram v obliki Davidove zvezde iz židovske mitologije. Že iz antičnih časov je znana kot simbol zmage nad samim seboj –  zmagamo takrat ko premagamo svoje šibkosti. V stanju Merkabe dosežemo močnejši pretok energije in s tem višje stanje zavesti.

Seme življenja je začetni vzorec svete geometrije, iz katerega nastane roža življenja. Seme življenja je bistvo, oziroma povzetek vseh informacij vesolja.

Sveta geometrija rože življenja je tako stara kot svet, vse v stvarstvu temelji na tem osnovnem vzorcu. Je vzorec življenja, po katerem je ustvarjeno stvarstvo in prepleta vse ustvarjeno. Univerzalni vzorec rože življenja so uporabljale vse stare kulture že v prazgodovini in v času nastajanja religij. Roža življenja izžareva harmonijo svete geometrije in predstavlja neskončnost. Roža življenja ponazarja povezanost vseh živih bitij, vezi, ki jih skoznje tke življenje, eno zavest, ki teče skozi vse.

Zasnova metatronove kocke nastane s širjenjem simbola rože življenja. Metatronova kocka vsebuje vsa platonska telesa (kocka, oktaeder, ikozaeder, tetraeder, dodekaeder …), ki predstavljajo osnovne gradnike vesolja – zemlja, voda, ogenj, eter in zrak. Metatronova kocka uravnoveša vse pole moške in ženske energije v nas in nas vodi v globlje razumevanje celotnega stvarstva in nas samih. Predstavlja zelo visoko energijo in prekinja nepotrebne vezi in bremena, ter usmerja in vodi po poti naprej.

Dodatne informacije

Vrsta izdelka

Sveta geometrija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sveta geometrija s kristali – set 4 podstavkov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja