Sveta geometrija – Metatronova kocka

15,00 

Simbol metatronove kocke uravnoveša vse pole moške in ženske energije v nas in nas vodi v globlje razumevanje celotnega stvarstva in nas samih. Leseni simbol metatronove kocke s premerom 20 cm lahko uporabljate kot podstavek za vrč ali krožnik, s pomočjo priložene lepilne blazinice pa ga lahko pritrdite tudi na steno, kjer bo lepo popestril vsak kotiček vašega doma.

Kategorija:

Opis

Sveta geometrija je študija oblik, ki oblikujejo in tvorijo valovanje in vibracije, ki presegajo tridimenzionalno resničnost. Vzorci Svete geometrije tvorijo temeljne sestavne oblike energije vesolja. Vse kar obstaja, je del svete geometrije. Določena razmerja, vzorci in telesa nosijo v sebi zelo specifične kode in so ključi do različnih nivojev zavesti. Sveta geometrija je znanost, ki vodi do razumevanja, na kakšen način je vesolje in življenje ustvarjeno. Uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, ki je namenjen zdravljenju in rasti v mnogih dimenzijah, zato odpira višje ravni zavesti in starodavne modrosti in moči.

Zasnova metatronove kocke nastane s širjenjem simbola rože življenja. Metatronova kocka vsebuje vsa platonska telesa (kocka, oktaeder, ikozaeder, tetraeder, dodekaeder …), ki predstavljajo osnovne gradnike vesolja – zemlja, voda, ogenj, eter in zrak. Metatronova kocka uravnoveša vse pole moške in ženske energije v nas in nas vodi v globlje razumevanje celotnega stvarstva in nas samih. Predstavlja zelo visoko energijo in prekinja nepotrebne vezi in bremena, ter usmerja in vodi po poti naprej.

Dodatne informacije

Vrsta izdelka

Sveta geometrija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sveta geometrija – Metatronova kocka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja