Srce zadovoljstva in psihične zaščite

10,00 30,00 

Orgonit v obliki srca je primeren za spremembo energije v prostoru ali za osebno rabo. Zaščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo, svežo življenjsko energijo. Učinki delovanja orgonita so odvisni od mineralov, ki jih le-ta vsebuje. Za podoroben opis orgonita podrsajte nižje, do zavihka »opis«.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Jaspis: odpravljanje stresa; splošna stabilnost; krepitev imunskega sistema; celjenje ran; simbolizirajo varnost; deluje proti revmi in protinu; dobro deluje na prebavo in vitalnost; blagodejno deluje na mehur in žolčnik.

Kamena strela: izboljšuje energijsko atmosfero; pospeši regeneracijske procese v poškodovani koži; zmanjšuje stare brazgotine (polaganje segrete kamene strele); krepi energijske pretoke v telesu; krepi imunski sistem in presnovo; poživljajoč učinek; vpliva na elastičnost medvretenčnih diskov; ojača moč drugih kristalov.

Lazardit (Serpentin): podpira procese v coni trebuha; položen na predel srca blaži aritmijo; pomaga pri ledvičnih in želodčnih boleznih; uravnava količino želodčne kisline; sprošča krče in blaži menstrualne bolečine; pritegnitev materialnega bogastva; sproži čiščenje čustvenih blokad (jeza, zamera…); psihična zaščita; absorbira elektro smog; zaščitni kamen proti urokom.

Vsak orgonit je skrbno ročno izdelan in je unikatni izdelek. Izgled izbranega orgonita lahko zato odstopa od fotografije, saj se naravno kamenje med seboj razlikuje po obliki in barvnem odtenku. Orgoniti lahko izboljšujejo vaše splošno počutje, vendar niso zamenjava za terapije konvencionalne medicine.

Dodatne informacije

Oblika orgonita

Srce

Namen uporabe

Za osebno uporabo, Za prostor

Kristali

Jaspis, Kamena strela, Lazardit (Serpentin)

Velikost/Premer

4 cm, 5 cm, 6 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Srce zadovoljstva in psihične zaščite”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja