Kupola komunikacije in samozavesti

10,00 40,00 

Orgonit v obliki kupole je primeren za spremembo energije v prostoru ali za osebno rabo. Zaščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo, svežo življenjsko energijo. Učinki delovanja orgonita so odvisni od mineralov, ki jih le-ta vsebuje. Za podoroben opis orgonita podrsajte nižje, do zavihka »opis«.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Amazonit: ugodno deluje na srce, zlasti ob stresnih dogodkih; pri otrocih spodbuja urejenost na vseh ravneh; na fizični ravni regenerira celice; podpira funkcijo ledvic; deluje proti krčem; hladilni učinek; blaži kožna vnetja; absorbira elektro smog; daje sposobnost videti stvari iz več zornih kotov; kamen poguma.

Disten (Kianit): krepi funkcijo možganov, ščitnice, živčnega sistema in presnove; usmerja k aktivnostim, ki zahtevajo ročne spretnosti; ohlaja pretirana čustva; osvobaja frustracij in daje zaupanje v življenje; krepi intuicijo, psihične in telepatske sposobnosti, ter vodi v globoka meditativna stanja; prinaša mir in harmonijo.

Jaspis: odpravljanje stresa; splošna stabilnost; krepitev imunskega sistema; celjenje ran; simbolizirajo varnost; deluje proti revmi in protinu; dobro deluje na prebavo in vitalnost; blagodejno deluje na mehur in žolčnik.

Kamena strela: izboljšuje energijsko atmosfero; pospeši regeneracijske procese v poškodovani koži; zmanjšuje stare brazgotine (polaganje segrete kamene strele); krepi energijske pretoke v telesu; krepi imunski sistem in presnovo; poživljajoč učinek; vpliva na elastičnost medvretenčnih diskov; ojača moč drugih kristalov.

Tigrovo oko: krepi reproduktivne organe, želodec, vranica, žolčnik; pomaga izboljšati nočni vid; blaži vplive stresnih situacij na razpoloženje; daje nam moč zavedanja srčnih želja, strastnost uresničevanja namer; transformira čustvene usedline podzavesti in jih ozemljuje; vliva nam pogum in samozavest; pospeši tok energije v telesu; prinaša obilje in srečo.

Topaz: učinkovito sredstvo proti turom; harmonizira ščitnico oz. njene funkcije; lajša bolezni grla in astmo; pomirja in prežene nespečnost; krepi psihične sposobnosti in uravnoteža naše reakcije; projecira vse stvari ki so na poti našemu razvoju; je kamen komunikacije in kreativnega izraza.

Zoisit: podpira delovanje srca; pomaga pri obolenjih reproduktivnih organov; stimulira plodnost in regeneracijo celic; blaži vnetja in krepi imunski sistem; krepi spolno moč in nam daje občutek življenske sile; krepi avro.

Vsak orgonit je skrbno ročno izdelan in je unikatni izdelek. Izgled izbranega orgonita lahko zato odstopa od fotografije, saj se naravno kamenje med seboj razlikuje po obliki in barvnem odtenku. Orgoniti lahko izboljšujejo vaše splošno počutje, vendar niso zamenjava za terapije konvencionalne medicine.

Dodatne informacije

Oblika orgonita

Polobla / Kupola

Namen uporabe

Za osebno uporabo, Za prostor

Kristali

Amazonit, Disten (Kianit), Jaspis, Kamena strela, Tigrovo oko, Topaz, Zoisit

Velikost/Premer

4 cm, 6 cm, 7 cm, 8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kupola komunikacije in samozavesti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja