Kupola iniciativnosti in uspeha

10,00 40,00 

Orgonit v obliki kupole je primeren za spremembo energije v prostoru ali za osebno rabo. Zaščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo, svežo življenjsko energijo. Učinki delovanja orgonita so odvisni od mineralov, ki jih le-ta vsebuje. Za podoroben opis orgonita podrsajte nižje, do zavihka »opis«.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Ahat: razumevanje življenskih izzivov; ljubezen, samozavest; razstrupljanje; regeneracija (fizična); zaščita, pogum.

Granat: spodbuja samozavest; krepi moč regeneracije telesa po poškodbah; odganja nočne more; odganja žuželke; krepi vztrajnost ter željo po gibanju.

Karneol: spodbuja apetiti in presnovo; izboljšuje prekrvavitev reproduktivnih organov; pomaga pri krčnih žilah in hemoroidih; zagotavlja dobro prekrvavitev tkiv; krepi dlesni; deluje proti aknam; naredi nas iniciativne; primeren za plahe ljudi, da jim moč da branijo svoja stališča; stimulira seksualne impulze; transformira naš čustveni svet; vpliva na jasnost glasu, ter samozaupanje pri nastopih pred občinstvom.

Kamena strela: izboljšuje energijsko atmosfero; pospeši regeneracijske procese v poškodovani koži; zmanjšuje stare brazgotine (polaganje segrete kamene strele); krepi energijske pretoke v telesu; krepi imunski sistem in presnovo; poživljajoč učinek; vpliva na elastičnost medvretenčnih diskov; ojača moč drugih kristalov.

Vsak orgonit je skrbno ročno izdelan in je unikatni izdelek. Izgled izbranega orgonita lahko zato odstopa od fotografije, saj se naravno kamenje med seboj razlikuje po obliki in barvnem odtenku. Orgoniti lahko izboljšujejo vaše splošno počutje, vendar niso zamenjava za terapije konvencionalne medicine.

Dodatne informacije

Oblika orgonita

Polobla / Kupola

Namen uporabe

Za osebno uporabo, Za prostor

Kristali

Ahat, Granat, Kamena strela, Karneol

Velikost/Premer

4 cm, 6 cm, 7 cm, 8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kupola iniciativnosti in uspeha”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja